Samen kunnen we woninginbraken bestrijden

Met het ingaan van het winteruur - einde oktober - is een inbraakgevoelige periode aangebroken. De vrijdag- en zaterdagavond zijn extra ‘inbraakgevoelig'.
Inbrekers zijn vooral op zoek naar huizen die er in de avonduren verlaten bij liggen. Het ontbreken van licht in een woning tijdens de avonduren is het sein voor de inbrekers dat ze er aan de slag kunnen gaan zonder gestoord te worden.

Het plaatsen van enkele eenvoudige tijdschakelaars in verschillende lokalen die u automatisch instelt dat ze opspringen tegen vanavond, zal de inbreker doen twijfelen. Hij wil immers niet opgemerkt worden.

Daarlangs is het zeer belangrijk om verdachte situaties steeds te melden via de juiste kanalen.
Merk je een verdachte persoon of voertuig op in jouw buurt? Bel dan 101.
Probeer zoveel mogelijk informatie door te geven:

 

In dit kader is het zeer gemakkelijk om de app112.be te installeren op uw gsm. Zo bereikt u altijd de juiste hulpdienst en via de app kunnen ze tot op enkele meters uw locatie bepalen. In levensbedreigende situaties kan deze app een mensenleven redden. Installeer hem dus nu!

 

 

 

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie hoe u uw woning (nog) beter kan beveiligen? Dan kan u terecht bij de diefstalpreventieadviseur van de lokale politie Zuiderkempen op het algemeen nummer 014/539 600.

Beter voorkomen dan genezen !

 

 

 homepage Opnieuw naar www.hulshout.be
info Gemeentebestuur Hulshout - Prof.dr.Vital Celenplein 2 - 2235 Hulshout - Tel: 015 22 40 11 - info@hulshout.be