Booischotseweg twee dagen afgesloten

Dorpsstraat/Westmeerbeeksesteenweg (N15) in Heist-op-den-Berg twee dagen afgesloten

Tijdens de eerste week van de paasvakantie voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee dagen werken uit op de Dorpsstraat/Westmeerbeeksesteenweg (N15) in Heist-op-den-Berg. Op maandag 8 en dinsdag 9 april wordt het wegdek vernieuwd vanaf het kruispunt met de Hoekstraat tot net voorbij het kruispunt met de IJzerenweg. Het verkeer wordt lokaal omgeleid.

Vernieuwing wegdek
Het wegdek van de Dorpsstraat/Westmeerbeeksesteenweg is plaatselijk versleten en aan vernieuwing toe. De werfzone bevindt zich tussen het kruispunt met de Hoekstraat tot net voorbij het kruispunt met de IJzerenweg. De bovenste laag asfalt wordt er in beide richtingen vernieuwd.

N15 twee dagen afgesloten
De werken worden uitgevoerd in de paasvakantie om de hinder voor het verkeer te beperken. Op maandag 8 en dinsdag 9 april is de Dorpsstraat/Westmeerbeeksesteenweg volledig afgesloten in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via Kleine Steenweg - Liersesteenweg (N10) - Haltestraat/Begijnendijksesteenweg - Houtvensesteenweg/Vennekensstraat. Voor fietsers is er geen hinder, aan de fietspaden wordt niet gewerkt.

Weersafhankelijk
Opgelet, asfalteringswerken zijn steeds erg weersgevoelig. Bij regenweer en/of te lage temperaturen kan de huidige planning nog wijzigen. De meest actuele info is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/heist-op-den-berg.

 homepage Opnieuw naar www.hulshout.be
info Gemeentebestuur Hulshout - Prof.dr.Vital Celenplein 2 - 2235 Hulshout - Tel: 015 22 40 11 - info@hulshout.be