Hulshoutse nieuwtjes


Aantal gemeentediensten gesloten
Op dinsdag 30 oktober 2018 zijn de loketten van de diensten Wonen, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Duurzaamheid gesloten. Let op: de andere diensten zijn die dagen wel open!
 

Bekendmakingen
Via deze link komt u terecht op de pagina van de bekendmakingen.
 

Werken Grote Baan / omleidingen De Lijn
Op 15 oktober 2018 start fase 3 van de werken aan de Grote Baan. Via deze link kan u de omleidingen van De Lijn bekijken.
 

Werken Grote Baan
Op maandag 15 oktober 2018 starten de werken van de derde fase op de Grote Baan. Deze fase situeert zich vanaf het gemeentehuis tot en met de Bertelsbroekstraat, inclusief het kruispunt Kerkstraat-Grote Baan-Booischotseweg.
 

Verkiezingen 14 oktober 2018
Informatie over de gemeente- en provincieraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 voor kiezers en kandidaten.
 

Digitual Duel: Maak kans op een iPad
Vanaf vandaag tot en met eind oktober lanceert de FOD Economie een wedstrijd waarbij deelnemers aan het spel Digital Duel een iPad kunnen winnen. Zo willen ze nog meer mensen aanzetten om het spel te spelen en hen zo ervan overtuigen om hun digitale vaardigheden bij te schaven.
 
ipad
Tablet en smartphonelessen
Dit najaar organiseert de bibliotheek en aantal GRATIS lessenreeksen voor het gebruik van tablets en smartphones voor beginners. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 10 personen per reeks. Er zijn geen tablets of smartphones ter beschikking. Elke deelnemer moet zijn persoonlijk toestel meebrengen.
 
fiets
Samenaankoop e-bikes: bekijk hier de modellen!
De modellen voor de samenaankoop van de elektrische fietsen zijn bekend. Klik verder en bekijk de specificaties voor ieder gekozen model. U kan de fietsen tot en met 31 oktober aankopen tegen de genoemde tarieven. Ook als u niet inschreef voor de samenaankoop.
 
huisnummer
Algemene hernummering in Hulshout
Deze maand starten we met het aanbrengen van de nieuwe huisnummerplaatjes. Heeft u hetzelfde nummer? Dan verandert er verder niets. Ander nummer? Dan heeft u misschien nog wel wat vragen...
 

Sluitingsdagen

  • 1 & 2 november 2018
  • 15 november 2018

Zoeken

Het weer in Hulshout