Home > Minder Mobielen Centrale

Minder Mobielen Centrale

De Minder Mobielen Centrale (MMC) is een dienst die ervoor zorgt dat mensen zonder vervoer en wiens inkomen beperkt is zich toch kunnen verplaatsen. Deze dienstverlening doet een beroep op vrijwillige chauffeurs, die wel een onkostenvergoeding ontvangen voor de kilometers die zij rijden.

Mensen die aan de voorwaarden voldoen kunnen lid worden voor € 10 per jaar, voor een koppel of samenwonenden in gezinsverband kan dit aan een gezinslidmaatschap van € 15 per jaar. Voor een half jaar betaalt u € 5 (alleenstaande) of € 7,5 (gezin). Aan de chauffeur betaalt u € 0,34 per gereden kilometer, vertrekkend vanaf het thuisadres van de chauffeur.

Ze zorgen voor vervoer naar activiteiten van een vereniging, naar dokter of ziekenhuis, maar ook voor familiebezoek of het doen van boodschappen, ... De MMC is echter niet bedoeld voor dringend ziekenvervoer.

Als gebruiker geeft u duidelijk dag en uur door waarop u gebruik wenst te maken van de MMC. Het OCMW neemt contact op met een chauffeur en regelt de afspraak. De vervoersaanvraag gebeurt ten minste 2 dagen op voorhand, liever nog vroeger. Op zaterdagen, zon- en feestdagen kunnen geen aanvragen gebeuren.

Contactpersoon

Lynn Janssens, tel. nr.: 015 75 01 00, e-mail: lynn.janssens@ocmwhulshout.be

Zitdagen

Enkel na afspraak

Sluitingsdagen

  • 1 & 2 november 2018
  • 15 november 2018

Zoeken

Het weer in Hulshout