Home > Groepsaankopen

Groepsaankopen

Lopende groepsaankopen  

Groepsaankoop muurisolatie 
De gemeente organiseert samen met IOK dit jaar een groepsaankoop muurisolatie. Begin dit jaar werden binnen deze actie enkele firma's aangeduid om deze werken uit te voeren. Na verschillende klachten over het niet langer naleven van de afgesproken prijzen en voorwaarden werd beslist de firma Isoprofs uit Hasselt te schrappen uit de lijst van gekozen bedrijven. Op www.iok.be/muurisolatie kan u het nieuwe overzicht van gekozen firma's met hun prijzen en voorwaarden terug vinden. Bij deze firma's kan u nog tot 31 december 2018 een offerte aanvragen binnen de groepsaankoop.
Voor verdere vragen kan u contact opnemen met het duurzaamheidsteam van IOK, duurzaamheidsteam@iok.be, 014 56 42 56


Groepsaankoop sanering stookolietanks - tankslag
Deze winter organiseert IOK in samenwerking met 26 Kempense gemeenten een tankslag (gezamenlijke sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks).
Voor drie clusters van gemeenten wordt hiervoor op dit moment een prijsvraag georganiseerd:

  • Cluster Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar
  • Cluster Balen, Dessel, Geel, Kasterlee, Laakdal, Meerhout, Mol en Retie 
  • Cluster Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen en Vorselaar

Meer informatie vindt u hier.
Schrijf je dan vrijblijvend in via deze link. Zo word je op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in jouw gemeente.

 

Jaarlijks terugkerende groepsaankopen

Groepsaankoop groene stroom voor particulieren
Jaarlijks organiseert de provincie Antwerpen een groepsaankoop groene stroom voor particulieren. Iedereen kan gratis en vrijblijvend inschrijven voor deze groepsaankoop. De provincie Antwerpen organiseert een veiling en selecteert de leverancier die het beste bod uitbrengt.
Op de website www.samengaanwegroener.be vindt u meer informatie en kan u zich inschrijven.

Groepsaankoop groene stroom voor kmo's, zelfstandigen en verenigingen
Heeft u een professioneel contract en een jaarlijks gemeten energieverbruik lager dan 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh aardgas, dan is de jaarlijkse groepsaankoop groene stroom dé kans om goedkopere energie aan te kopen.
Het contract dat de provincie aanbiedt, is een jaarcontract groene elektriciteit en/of gas. Het tarief geldt dus voor één jaar. Je kan kiezen voor een contract elektriciteit en gas of voor een contract voor enkel gas of enkel elektriciteit.
Het aangeboden contract voor elektriciteit is steeds een contract voor 100% groene stroom zoals gecertificeerd door de VREG.
Meer informatie over deze groepsaankoop vindt u hier. Groepsaankoop zonnepanelen
Zijn zonnepanelen nog een interessante investering nu er geen subsidies meer worden gegeven en u moet betalen om elektriciteit op het net te zetten? Zeker, want de prijs van zonnepanelen is sterk gedaald en de elektriciteitsprijs is sterk gestegen. Daarom wil de provincie Antwerpen haar inwoners maximaal ondersteunen om toch in groene elektriciteit te investeren door het organiseren van een groepsaankoop voor zonnepanelen. Hier vindt u meer informatie met betrekking tot deze groepsaankoop.

 

Afgelopen groepsaankopen

Groepsaankoop elektrische fietsen
In 2018 organiseerde de gemeente een groepsaankoop elektrische fietsen.
Geïnteresseerden konden verschillende modellen aankopen nl. een elektrische fiets met een autonomie >50km, een elektrische fiets met een autonomie >100km, een elektrische bakfiets met 2 wielen, een elektrische bakfiets met 3 wielen en een elektrische plooifiets.

Groepsaankoop condensatieketens
De vervanging van een oude ketel door een condensatieketel levert voor een relatief kleine investering veel energiewinst op. Daarom organiseerde IOK samen met 27 gemeenten in 2017 een groepsaankoop condensatieketels. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Zowel condensatieketels op aardgas als mazout werden aangeboden via de actie.
Meer informatie met betrekking tot de groepsaankoop condensatieketels vindt u hier. Groepsaankoop dakisolatie
In 2016 organiseerde IOK samen met 28 gemeenten een groepsaankoop dakisolatie, want door samen isolatie aan te kopen, wordt de prijs gedrukt. Er werden zowel prijzen opgevraagd voor isolatiematerialen om zelf te plaatsen, als prijzen inclusief materialen en plaatsing.
Meer informatie met betrekking tot de samenaankoop dakisolatie vindt u hier

Sluitingsdagen

  • dinsdag 26 februari 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout