Home > Groepsaankoop sanering stookolietanks

Groepsaankoop sanering stookolietanks

Doe mee met de gezamenlijke sanering van stookolietanks

duurzaamheidHeel wat eigenaars die zijn overgeschakeld op aardgas laten hun oude stookolietanks in de grond zitten. Vaak laten eigenaars na om de tank te verwijderen of te reinigen en op te vullen omdat dit veel geld kost. Toch zijn hieraan grote risico's verbonden. Zo kunnen de tanks na verloop van tijd beginnen te lekken, waardoor bodem en grondwater zwaar vervuild kunnen raken door stookolieresten. Om dit probleem te voorkomen organiseert het gemeentebestuur van Hulshout samen met IOK een tankslag.

Een tankslag is een collectieve sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks. De bedoeling is dat we de stookolietanks gezamenlijk saneren. Niet alleen is het saneren van een tank goedkoper dan een eventuele bodemsanering, maar we kunnen ook de prijs drukken door een grote groep geïnteresseerden te verzamelen. Meer informatie met betrekking tot de samenaankoop vindt u hier: presentatie infoavond.

Heeft u interesse?

Indien u interesse heeft in het laten saneren van uw stookolietank, kan u nog deelnemen aan de samenaankoop tot eind 2015. Om deel te nemen dient u zelf de gekozen firma te contacteren waarna er gratis en geheel vrijblijvend bij u thuis een offerte op maat zal worden opgemaakt. Meer informatie over de gekozen firma en de prijzen en voorwaarden vindt u hier.

Meer info

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout