Home > Groepsaankoop groene stroom kmo, zelfstandigen en verenigingen

Groepsaankoop groene stroom kmo, zelfstandigen en verenigingen

Algemeen

Van 1 juli tot en met 13 oktober 2015 kan u ook met uw bedrijf, vereniging of als zelfstandige vrijblijvend intekenen op de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Doe mee, bespaar op uw energiefactuur en draag uw steentje bij tot een beter milieu. Ook voor professionele contracten zijn de verbrekingsvergoedingen weggevallen en kan u dus probleemloos en zonder kosten overstappen naar een goedkopere leverancier.

Kmo's, zelfstandigen en verenigingen

Iedereen met een professioneel contract (enkel laagspanning) en een jaarlijks energieverbruik lager dan 50.000 kWh elektriciteit en 100.000 kWh gas kan zich vrijblijvend inschrijven. Online inschrijven kan op www.samengaanwegroener.be of via het gratis nummer 0800 21 134 (ma. tot vr. van 9.00 uur tot 17.00 uur en di. van 9.00 uur tot 21.00 uur). Hou zeker de laatste jaarafrekening van uw energieleverancier bij de hand.

Kmo's, zelfstandigen en verenigingen met een professioneel contract en een jaarlijks energieverbruik tot 50.000 kWh elektriciteit in laagspanning en 100.000 kWh gas kunnen zich inschrijven. Ook verenigingen van mede-eigenaars kunnen meedoen.

Deelnemen is eenvoudig

  • Je schrijft tussen 1 juli en 13 oktober gratis in via www.samengaanwegroener.be. Neem hiervoor je laatste jaarafrekening zeker bij de hand.
  • Vanaf 26 oktober krijg je een persoonlijk prijsvoorstel van de leverancier die de veiling heeft gewonnen.
  • Je beslist voor 23 november 2015 of je ingaat op het voorstel.
  • Tussen 1 januari en 1 augustus 2016 start de levering door de nieuwe leverancier.

Het is niet alleen goedkoper

  • Je koopt groene stroom zoals omschreven door de VREG, de Vlaamse reguleringsinstantie voor de elektriciteits- en gasmarkt. Zo draag je bij tot een beter milieu en de toekomst van onze planeet, want groene stroom is minder vervuilend en gevaarlijk dan klassiek opgewekte elektriciteit.
  • De provincie organiseert de veiling en verzorgt de contacten met de leveranciers. Je nieuwe leverancier zorgt voor een eenvoudige en vlotte overstap.
  • Je schrijft gratis in en hoeft pas te beslissen als je het gepersonaliseerd voorstel ontvangt. Je krijgt een betere prijs bij de groepsaankoop! Bevestig dan je deelname en de nieuwe leverancier zorgt voor een vlotte overstap. Valt het resultaat tegen, dan blijf je gewoon bij je huidige leverancier.

Meer informatie

 

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout