Home > Werken in uitvoering

Werken in uitvoering

Via deze pagina komt u meer te weten over de wegenwerken, rioleringswerken en andere grote werken die momenteel in uitvoering zijn in onze gemeente!

http://www.geopunt.be/hinder-in-kaart

Landmeters in uw straat?

  • Uitbreiding openbaar domein in functie van infrastructuurwerken.

Tientallen jaren werden openbare wegen beter verhard, vernieuwd of uitgebreid met een fietspad of voetpad. Een uitbreiding van het openbaar domein was toen geen prioritair item daar werken werden uitgevoerd in consensus met de boordeigenaars overeenkomstig de zichtbare erfscheidingen. 
Spijtig genoeg mochten we de laatste jaren, tijdens infrastructuurwerken, nogal eens stuiten op een onenigheid betreffende het eigendomsrecht van de weg. 
Om duidelijkheid te scheppen in deze materie zijn goede afspraken noodzakelijk.

 

Indien u twijfelt aan de identiteit van een persoon op uw eigendom kan u steeds zijn legitimatie vragen. Zonder u te willen verontrusten verwijzen we ook graag naar de brochure van onze politiezone ‘diefstal met list'http://www.lokalepolitie.be/sites/5365/images/pdf/diefstal%20met%20list.pdf

U kan natuurlijk ook de dienst ‘grondgebiedzaken' contacteren op 015 22 94 80 of 0474 73 20 70 (Luc Van Roie, administratief hoofdmedewerker grondgebiedzaken).

Sluitingsdagen

  • maandag 22 april 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout