Home > Kringwinkel

Kringwinkel

Wat doet de Kringwinkel Zuiderkempen?

logo de kringwinkel zuiderkempen

Heeft u thuis wat spullen staan waar u van af wil, maar die eigenlijk nog bruikbaar zijn? Het zou zonde zijn om die zomaar weg te gooien. Geef die dingen liever een tweede kans. U heeft ze niet meer nodig, maar er is wellicht iemand anders die er nog iets kan mee doen. Bel dan naar de Kringwinkel Zuiderkempen.

De Kringwinkel Zuiderkempen is het door de Vlaamse overheid erkende kringloopcentrum voor de gemeenten Putte, Heist-op-den-Berg, Berlaar, Westerlo, Herselt en Hulshout. De Kringwinkel Zuiderkempen zamelt in heel dit verzorgingsgebied herbruikbare goederen in, om ze daarna opnieuw in omloop te brengen. Dingen die u zelf kan vervoeren mag u gerust komen afgeven bij de Kringwinkel Zuiderkempen. Als u geen vervoer heeft, neemt u de telefoon.

U belt 015/23.73.93. De medewerkers van de Kringwinkel Zuiderkempen spreken met u af wanneer de ophaalploeg kan langs komen. En de spullen worden gratis bij u thuis opgehaald.

Weggooien is dus twee maal zonde. Ten eerste omdat herbruikbare goederen dienst kunnen doen voor iemand anders. Ten tweede omdat u mogelijk nog moet betalen om ze bij het grof huisvuil te mogen doen

Geen afval-ophaling!

boeken kringwinkelDe Kringwinkel Zuiderkempen is echter geen afval-ophaler. Spullen die te erg vervuild of beschadigd zijn, neemt de ophaalploeg niet mee.

Nog een paar tips: Kleine spullen zet u best ingepakt klaar in dozen of zakken. Een slaapkamer schroeft u reeds uit mekaar. Zet alles gereed op het gelijkvloers. Dan kan de ploeg op korte tijd meer mensen bedienen.

Wat vind je in de Kringwinkel Zuiderkempen?

...al wat je nodig hebt

De Kringwinkel Zuiderkempen is een echte tweedehands-supermarkt. Je vindt er alles wat je in en rond huis kan nodig hebben. Dat gaat van kleding over huisraad, siervoorwerpen, speelgoed, boeken, platen, kleding, kasten, salons, eetkamers, slaapkamers, fietsen, gereedschap tot vrijetijdsmateriaal. Krinkel biedt elektro-materiaal aan met drie maand garantie: wasmachines, koelkasten, hifi, gasvuren, tv's en zo meer. Op kleine elektro zoals verlichting en keukengerief is er een maand garantie.

... aan superlage prijzen

Voor de prijs moet je het niet laten: soms tot een tiende van de nieuwwaarde.

Je kan in de Kringwinkel Zuiderkempen ook met Proton en Banccontact betalen. Als je iets interessants ziet staan, maar je wil thuis nog even overleggen of meten... dan kan je die goederen gedurende 24 uur reserveren. De Kringwinkel Zuiderkempen heeft ook een vervoerdienst, die je aangekochte goederen tegen vergoeding aan huis levert.

... kom eens neuzen

Elke week komen er nieuwe dingen binnen in Krinkel. Kom dus regelmatig eens neuzen. De Kringwinkel Zuiderkempen is een paradijs voor verzamelaars en snuisteraars. Je vindt er precies dat speciale bierglas dat je zocht. Of kleding uit de seventies. Dat leuke kastje dat prima past in je kamer... Bij elk bezoek nieuwe verrassingen....

Waar vind je de Kringwinkel Zuiderkempen?

VESTIGING HEIST-OP-DEN-BERG

meubels kringwinkel De Kringwinkel Heist-op-den-Berg
Noordstraat 25
2220 Heist-op-den-Berg

Coördinator: Wouter De Backer
Email: info@dekringwinkelzuiderkempen.be
website: www.dekringwinkelzuiderkempen.be

 

Wanneer is de Kringwinkel Zuiderkempen open?

Maandag: 13.00 u. tot 17.00 u.
Dinsdag tot en met zaterdag: 9.30 u. tot 17 u.
De vestigiging in Heist-op-den-Berg is ook open op zondag van 9.00 u. tot 13.00 u, tijdens de rommelmarkt.

Sluitingsdagen

  • dinsdag 26 februari 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout