Home > Milieuvergunning

Milieuvergunning

Vergunningsaanvraag

Ludo BAELUS wonende te Heieindestraat 2, 2235 HULSHOUT heeft een milieuvergunningsaanvraag ingediend tot het exploiteren van een inrichting van klasse 1,
met als voorwerp een verandering door de uitbreiding van een inrichting door het vergroten van de capaciteit, de drijfkracht of de oppervlakte op percelen waarop de geldende vergunning betrekking heeft, gelegen te 2235 Hulshout, Heieindestraat 2, kadastraal bekend (afd. 2) sectie A 187 G en (afd. 2) sectie A 188 A.

Lees hier de bekendmaking van het openbaar onderzoek. 

Milieuvergunningenwegwijzer

vergunning

Om ondernemers het gemakkelijker te maken bij het indienen van een milieuvergunningsaanvraag of een melding ontwikkelden het Departement LNE - Leefmilieu Natuur en Energie - afdeling Milieuvergunningen en de accountmanagers van het VLAO - Vlaams Agentschap Ondernemen de Milieuvergunningenwegwijzer.

Deze wegwijzer is een internettool die u leidt door de wetgeving over de milieuvergunning. Door het beantwoorden van enkele vragen in verband met milieuproblematiek voor een gekozen sector, krijgt u in enkele stappen een overzicht van de VLAREM I- rubrieken die u dient aan te vragen, aangevuld met informatie over de milieuverplichtingen.

Via onderstaande link komt bij de milieuvergunningenwegwijzer terecht. Klik op start en u bent vertrokken.

http://www.lne.be/themas/vergunningen/emil

 

Sluitingsdagen

  • van 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019

Zoeken

Het weer in Hulshout