test - Overzicht - teaser large (nieuws, pagina, events)

Nieuws

WegenwerkenWegenwerken

Heraanleg Heibaan: tijdelijk enkelrichting

Er is gestart met de voorbereidende werken aan de nutsvoorzieningen in de Heibaan, van Zakstraat tot Vaartstraat. De hinder in deze eerste fase van de heraanleg van de Heibaan blijft voor de bewoners normaal beperkt tot maximum een werkdag onbereikbaarheid van bepaalde opritten en tijdens weekends zal er geen hinder zijn. 
Over de latere fases van de werkzaamheden zullen nog communicaties volgen via de gemeentelijke website en Facebook.

Een enkelrichting werd ingesteld vanuit Vaartstraat richting Zakstraat.

HitteHitte

Belangrijke informatie: ozonpieken en hittegolf

We zitten middenin een hittegolf. Kwetsbare doelgroepen, zoals baby's en ouderen, hebben dan extra aandacht nodig. Drink zelf ook veel water, blijf binnen, en hou ramen, gordijnen, zonwering en rolluiken dicht overdag. Klik verder en lees de tips!

InfoInfo

Goedkeuring wijziging Uitvoeringsplan huishoudelijk afval + gelijkaardig bedrijf

Op 17 mei 2019 keurde de Vlaamse regering de wijziging aan het Uitvoeringsplan huishoudelijk afval en gelijkaardig bedrijfsafval goed. Deze wijziging actualiseert de restafvaldoelstellingen van de gemeenten, op basis van de nieuwe indeling van gemeenten in clusters, gepubliceerd door de Belfius-bank. 

Een overzicht van de goedgekeurde wijzigingen, alsook het volledig Uitvoeringsplan met de gewijzigde passages en het verslag vindt op de website van de OVAM

EVENTS

12e memorial Louis Delsard12e memorial Louis Delsard

12e memorial Louis Delsard

Groot basketbaltornooi voor alle leeftijden. Groot zonneterras en springkastelen aanwezig. Kom eens langs en steun onze club! Zelf meedoen? contacteer ons!

Industriepark 32235 Hulshout

13e Kempische Ardennen Wandeling

Wandeling langs landelijke wegen, bosgebieden, de prachtige Netevallei en andere bezienswaardigheden. Gratis deelnemerstombola: ieder uur wordt een prijs verloot onder de deelnemers.

Industriepark 32235 Hulshout

70 jaar KWB  Hulshout70 jaar KWB  Hulshout

70 jaar KWB Hulshout

Om het 70 jarig bestaan van onze vereniging KWB Hulshout te vieren trekken we alle registers open.

Professor Dr. Vital Celenplein2235 Hulshout

BLOEMSCHIKKEN : thema: Allerheiligen (grafstukken)

GROTE BAAN 121 A2235 Hulshout

BLOEMSCHIKKEN: thema: Kerstcreatie

de eerste les is een demo, waarna de gemaakte stukken worden verloot, de week later gaan we zelf aan de slag en maken we een eigen creatie met hulp van een lesgeefster.

GROTE BAAN 121 A2235 Hulshout

Country Line Dance

Nieuw Nieuw Nieuw! Country Line dance nu ook in Westmeerbeek! Leer de laatste nieuwe dansen aan en dans al je zorgen weg. Voor een avondje pure ontspanning zit je bij ons aan het juiste adres.

Mgr.Raemaekersstraat 102235 Westmeerbeek