Eerste uitreiking cultuurprijs & cultuurpluim

Op de nieuwjaarsreceptie 2023 willen wij graag voor de eerste keer de cultuurprijs en cultuurpluim uitreiken. Hiermee willen we twee personen of verenigingen in de bloemetjes zetten, die zich het afgelopen jaar extra hebben ingezet voor het culturele leven in onze gemeente. Of die door hun prestatie Hulshout (op cultureel vlak) op de kaart hebben gezet.

 

Cultuurprijs of cultuurpluim

De cultuurprijs zal worden uitgereikt voor het bekronen van:

  • Een persoon of vereniging die zich op CULTUREEL vlak een uitzonderlijke en/of vernieuwende en/of bijzondere prestatie heeft verricht met ruime weerklank in of voor Hulshout.

De cultuurpluim zal worden uitgereikt voor het bekronen van:

  • Een persoon of vereniging die zich op een opmerkelijke wijze en/of aanhoudend en onbaatzuchtig heeft ingezet voor het CULTURELE leven in de ruime zin.

Kandidatuur insturen

Kent u iemand die voldoet aan bovenstaande beschrijving? Of denkt u aan een vereniging die deze titel verdient? Aarzel dan niet om een kandidatuur in te dienen via het online formulier . Ook het volledige reglement kan u daar terugvinden. Kandidaturen kunnen ingestuurd worden t.e.m. zondag 18 december 2022. Daarna zullen er door een professionele jury twee winnaars worden aangeduid.

 

Voor meer informatie of een papieren formulier, kan u terecht op het Vrijetijdsloket, Grote Baan 264, Hulshout – 015 22 40 11 (optie 5) of vrijetijd@hulshout.be.

podium