Terugblik op een weekend vol verbinding

Afgelopen weekend zag de gloednieuwe Jong Ouderen Adviesraad (JOR) het levenslicht. Het evenement werd opgeluisterd door het prachtige gezang van het lokale koor “’t Ziël”, wat een extra dimensie gaf aan de feestelijke sfeer. De warme klanken vulden de ruimte en creëerden een atmosfeer van samenhorigheid. En zoals onze zorgcoördinatoren Rani en Renée zo mooi kunnen zeggen: ‘Wat verbindt er meer dan muziek’.

Wat het evenement echt bijzonder maakte, was de enthousiaste en actieve deelname van de genodigden. Een oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de levendige discussies en de constructieve bijdragen. Het was niet alleen gezellig, maar ook leerrijk voor iedereen die aanwezig was.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit succesvolle debuut en wil je deel uitmaken van de volgende bijeenkomst van de Jong Ouderen Adviesraad? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via e-mail: zorgcoordinator@hulshout.be of telefonisch op het nummer 015 750 100. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde voor de gemeenschap, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze volgende bijeenkomst.

Ook de gezinnen die actief zijn als pleegouder werden dit jaar eens extra in de watten gelegd. Zo werden alle pleegzorggezinnen van Herselt, Westerlo en Hulshout uitgenodigd in Zaal de Vloeikens.

Te midden van een gezellig samenzijn werden pleegouders en toekomstige pleegouders getrakteerd op heerlijke frietjes en verfrissende drankjes. Dit informele samenzijn bood een uitgelezen kans voor pleegouders om ervaringen uit te wisselen, hun verhalen te delen en elkaar te steunen. Terwijl konden de kinderen zich uitleven op springkastelen, wat zorgde voor een levendige en speelse sfeer.

De informatieve sessie werd verzorgd door Pleegzorg Vlaanderen, gericht op toekomstige pleegouders. De grote opkomst getuigde van een sterke interesse en betrokkenheid bij pleegzorg. De sessie bood inzichten, beantwoordde vragen en bracht duidelijkheid over het waardevolle werk van pleegouders. Zo zien we maar dat onze inwoners nog steeds zorgen voor en met elkaar!        

JOR sfeerbeeld

        

sfeerfoto JOR