Van alle markten thuis

Donderdag 7 april, vond de officiële opening plaats van Hulshout’s eerste markt. Normaal zouden we van start gaan met 8 kramen, maar de wind gooide roet in het eten. Het groenten-en fruitkraam kon door de stevige wind niet opstellen. Als de weergoden het toelaten, zullen zij er vanaf volgende week (14 april) wel weer bij zijn.

Een week eerder kregen we ook een domper te horen toen ons viskraam, bij gebrek aan personeel, moest afbellen. Onze zoektocht naar een viskraam gaat nog steeds verder, maar alle hulp is welkom. Kent u iemand met een viskraam, laat het ons gerust weten op lokale.economie@hulshout.be.

 

Een start met 7 kramen dus, en ondanks de harde wind was er donderdagnamiddag toch een mooie opkomst op het Prof. Dr. Vital Celenplein, waarvoor onze dank!

 

Voortaan zullen wij ook wekelijks op de website publiceren welke kramen aanwezig zullen zijn op de markt – hou er wel rekening mee dat er altijd wijzigingen kunnen gebeuren op het laatste moment, zoals gisteren het geval was.

Toch zal dit overzicht een indicatie geven of uw favoriete kraam aanwezig zal zijn of niet. Voor volgende week kunnen we al vertellen dat Vleesweelde een weekje verlof heeft.

 

Laat ons hopen dat we bij de 2de editie mogen rekenen op een stralende zon, volle terrasjes en voltallige aanwezigheid van alle kramen.

 

wafels      marktkraam    kippenkraam