Brasserie HAP

Over Brasserie HAP

Brasserie HAP

“Het is moeilijk om één concrete beschrijving te geven voor onze horecazaak, maar we proberen een volkse brasserie te zijn die voor iedereen toegankelijk is. Dat is echt het allerbelangrijkste. Iedereen, groot of klein, jong of oud, is hier welkom. Onze slogan is niet voor niets: Puur genieten. Het is de bedoeling dat mensen hier komen, zich aan tafel zetten en kunnen genieten van de tijd die ze hier doorbrengen.”

“Het openen van een horecazaak was iets dat al heel lang in mijn hoofd zat, dus ik wist heel goed wat ik wou. Mijn visie is hier dan ook volledig uitgewerkt. In de evenementensector kende ook iedereen mij als diegene die wist wat hij wou. Heel wat mensen hebben zich vragen gesteld bij sommige beslissingen die we genomen hebben, maar als het in mijn hoofd zit, dan wil ik het sowieso uitproberen. En tot nu toe werkt het. Ik heb natuurlijk ook al heel wat ervaringen uit het verleden die ik kan meenemen in dit avontuur. Van de evenementen heb ik mijn zakelijke contacten meegenomen. Omgaan met mensen leerde ik in de Chiro en in de meubelwinkel deed ik de sturing van het personeel. Al deze zaken hebben bijgedragen tot de persoon die ik nu ben.”Brasserie HAP

“HAP komt inderdaad, zoals mensen die mij kennen wel vermoeden, van mijn naam. Het zijn eigenlijk gewoon mijn initialen. Toen ik de zaak kocht, moest er een vennootschap opgericht worden en moest deze een naam hebben. Stomweg werd er dan verwezen naar H A P van Hannes Peeters en steeds meer en meer werd er verwezen naar HAP. Op zich paste die naam wel bij het concept. We kozen voor een hip en trendy interieur wat zich ook doortrekt in onze branding. Een korte, krachtige naam versterkt dit alleen maar. Verder verwijzen we ook naar het feit dat je hier terecht kan voor een kleine hap of een grote hap. Al snel bleek HAP een merk waar we veel mee kunnen doen. Doordat het kort en krachtig is, kan het logo heel veel gebruikt worden: op onze kleren, op koekjes, op onze sociale media, … en zo wordt HAP iets herkenbaars.”

Wat is het mooiste aan jouw beroep? 

“Ik ben graag onder de mensen. Het bedienen van mensen en ervoor zorgen dat mensen een aangename tijd beleven, daar doen we het voor. Er is niets zo fijn dan mensen die buitengaan en zeggen dat ze het lekker vonden, of dat ze het een leuke setting vinden. Dat zijn ook de zaken die we vaak terugzien in recensies - die ik trouwens allemaal lees. Zit er eens een slechte recensie tussen, dan ben ik daar even niet goed van. Maar deze recensies zijn er ook om van te leren."

“Ik vind het ook heel leuk dat wij veel mensen van Hulshout over de vloer krijgen. Dat zien wij als een soort van appreciatie. Langs de andere kant hebben wij ook heel wat klanten die toch wat verder moeten rijden. Het feit dat ze de moeite doen om helemaal tot in Hulshout te komen, betekent dat ze iets zien in de zaak. Als ze dan, na het eten, ook nog tevreden buiten gaan, dan is het voor ons geslaagd."

Lees ook hier het artikel dat verscheen in het gemeenteboekje van maart 2023.Logo Brasserie HAP

Brasserie HAP015 68 00 68
Grote Baan 122info@brasseriehap.be
2235 Hulshoutwww.brasseriehap.be

 

 

 

Zet u ook graag uw handelszaak of onderneming in de kijker? Neem dan contact op met lokale.economie@hulshout.be